Hej verden!

TANDkort.dk har i samarbejde med Sparxpres udviklet et kreditkort, kaldet et TANDkort. Dette er en enkel og billig finansiering af din tandbehandling. Dit TANDkort er din personlige kassekredit, som du kan bruge hos din tandlæge. Du kan ansøge om en trækningsret fra 5.000 kr. til 50.000 kr. på kortet. Sparxpres er en del af Spar Nord Bank, der er blandt landets største banker.

Når du først har fået et TANDkort, behøver du ikke ansøge igen, hvis du skal have lavet flere tænder, idet du kan bruge kortet igen og igen indenfor den trækningsret du er godkendt til. Du betaler blot din tandlægeregning med dit TANDkort i tandklinikkens betalingsautomat.

Med et TANDkort har du altid råd til at få lavet dine tænder med det samme. Du betaler en fast månedlig ydelse. December er altid betalingsfri. Hver måned modtager du en betalingsoversigt, hvor du kan se dine posteringer. Det er nemt og overskueligt.

Der er i øjeblikket ikke muligt at ansøge om TANDKort, men allerede oprettede TANDKort kan naturligvis stadig benyttes. En liste over tandklinikker, der modtager TANDkort, finder du under Find din tandklinik

Kommentar (1)

  • En WordPress-kommentator| 9. marts 2019

    Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.